Draadloze toetsenborden

Overweeg jij een draadloos toetsenbord aan te schaffen? Deze is erg handig en tegenwoordig ook zeer betaalbaar. Zo heb je nooit meer last van rommelige snoeren op je bureau. Je kunt dit toetsenbord overal mee naartoe nemen en bovendien deze is op vrijwel alle laptops en computers eenvoudig aan te sluiten. We helpen je graag bij het kiezen van het juiste draadloze toetsenbord uit ons assortiment. Een draadloos toetsenbord brengt een hoop voordelen met zich mee. Met behulp van onze informatie kun je voor jezelf een geschikte keuze maken.

Hoe werkt een draadloos toetsenbord?

Een draadloos toetsenbord werkt in principe vrijwel hetzelfde als een normaal toetsenbord. Het enige verschil zit hem – zoals de naam al doet vermoeden – in de aansluiting. Hoe sluit je dit toetsenbord aan op de computer? Dit werkt als volgt: Bij de aanschaf van een draadloos toetsenbord krijg je een USB stick, die je in de USB aansluiting van je computer of laptop steekt. Nu is het alleen nog maar een kwestie van batterijen in het toetsenbord doen en hij is klaar voor gebruik. De meeste draadloze toetsenborden werken op twee AA-batterijen. Er zijn echter ook varianten waar twee AAA-batterijen in moeten. Dit verschilt per merk. Je krijgt er vaak de nodige batterijen voor het eerste gebruik bij. Een draadloos toetsenbord verbruikt relatief weinig energie, over het algemeen zullen de batterijen bij dagelijks gebruik zo’n twee tot drie maanden meegaan. Sommige toetsenborden hebben een ingebouwde accu en zijn oplaadbaar. Voor deze types zijn dus geen batterijen nodig.

Draadloze muis

Voor het beleven van de ultieme gebruikerservaring kan een draadloze muis natuurlijk ook niet ontbreken. Met een draadloze muis ben je nog mobieler en kun je een nog comfortabelere werkomgeving creëren. Deze werkt net als het toetsenbord via een USB stick in de computer en een draadloze verbinding. Een draadloze muis werkt in de meeste gevallen op AA- of AAA-batterijen. Enkele draadloze muizen beschikken over een ingebouwde accu, batterijen zijn in dit geval dus onnodig. Draadloze muizen zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn deze verkrijgbaar met scroll-wheel en extra knoppen voor optimaal comfort. Draadloze muizen zijn weliswaar iets zwaarder dan de normale variant met snoer, maar hier wen je snel aan en over het algemeen wordt dit niet als hinderlijk ervaren. Met de aanschaf van een draadloze muis kun je optimaal genieten van alle voordelen van je nieuwe toetsenbord. Wij bieden ook draadloze toetsenborden en muizen in één verpakking, zo ben je direct klaar om aan de slag te gaan.

Verschillende merken

Er zijn verschillende merken die draadloze toetsenborden in de collectie hebben. Je hebt ze in alle soorten en maten. Scherp geprijsd, maar ook zeker duurdere - vaak meer geavanceerde – modellen. De meest populaire merken zijn Microsoft, Dell en Logitech. Microsoft heeft een zeer uitgebreid aanbod als het op draadloze toetsenborden aankomt. De prijzen liggen weliswaar iets hoger dan bij andere merken, maar de toetsenborden zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook heeft Microsoft een draadloze versie van een ergonomisch toetsenbord in de collectie. Het merk Dell kennen we natuurlijk allemaal. Dell computers staan erom bekend goed te werken en lang mee te gaan. Zo ook de toetsenborden van Dell. Het aanbod is weliswaar niet zo uitgebreid als bij Microsoft, maar kwaliteit is gegarandeerd. Draadloze muis wordt vaak meegeleverd. Logitech heeft het breedste assortiment en biedt toetsenborden aan in verschillende soorten prijsklassen. Wanneer je kiest voor een draadloos toetsenbord van Logitech, kan er eigenlijk niks fout gaan. De meeste draadloze toetsenborden van Logitech worden met draadloze muis geleverd.

Wat zijn de voordelen van een draadloos toetsenbord?

Waarom is een draadloos toetsenbord nu zo handig? Deze werkt in principe hetzelfde als een normaal toetsenbord, maar dan een stuk gebruiksvriendelijker. Wij hebben de voordelen van een draadloos toetsenbord voor je op een rijtje gezet:

  • Je bent een stuk mobieler. Zo kun je bijvoorbeeld je computer op de televisie of een ander beeldscherm aansluiten en vervolgens lekker op de bank werken. Ook kun je er op deze manier voor zorgen dat je werkplek op ergonomische wijze ingedeeld wordt zonder last te hebben van een (te korte) voedingskabel;
  • Je bespaart ruimte. Met alle technologie van tegenwoordig, liggen er vaak veel kabels op je bureau. Deze kabels zien er rommelig uit, raken in de knoop en nemen (onnodige) ruimte in op je bureau. De aanschaf van een draadloos toetsenbord zorgt ervoor dat een deel van deze kabels verdwijnen. Ook kun je - wanneer je klaar bent op de computer – het toetsenbord netjes opbergen in zijn hoes, zodat deze niet in de weg ligt;
  • Comfort. Een standaard toetsenbord is vaak niet erg comfortabel. Zo kun je deze niet eindeloos bewegen (je moet weliswaar rekening houden met het snoer) en daarnaast is deze lastig schoon te houden. Bij een draadloos toetsenbord heb je hier geen last van.

Conclusie

Kortom, draadloze toetsenborden brengen een hoop voordelen met zich mee. Zo ben je mobieler en bespaar je ruimte op je bureau. Je verwijdert immers een aantal (onnodige) snoeren van je bureau. Met een draadloos toetsenbord zorg je dat je comfortabel kunt werken. Bovendien heeft een draadloos toetsenbord indirect een positieve invloed op je zithouding. Je kunt deze vrij bewegen en ervoor zorgen dat je een ergonomisch verantwoorde werkplek creëert. Je kunt nu namelijk het scherm op de juiste afstand zetten terwijl het toetsenbord nog steeds binnen handbereik is. Wil jij na het lezen van deze informatie ook een draadloos toetsenbord en muis kopen? Wacht dan niet langer. Op onze website hebben we een gevarieerd assortiment bestaande uit scherp geprijsde toetsenborden van de beste kwaliteit. Bij ons betaal je veilig online en indien je voor 22:00 bestelt, heb je het toetsenbord de volgende dag al in huis.

Vragen en advies

Kies het draadloze toetsenbord dat je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links